Klær som gir deg lyst til å trene

Igjen har den norske gründerbedriften We Are Fit gjort det – skapt en ny kolleksjon som garantert gir deg lyst til å være aktiv. Fargene og mønsteret er sammensatt av blomster og femininitet, i tillegg til at de beholder den gode passformen som nå har blitt godt kjent i Norge og utlandet. Høyt liv, tights som løfter rumpa og Squat proof (ikke gjennomsiktig) er noe som går igjen.

Har du ikke testet We Are Fit enda? Da er det på tide! Vi i Ladysport.no digger å heie på kvinnelige gründere og gjerne litt ekstra om de er norske. Heia, heia 🙂

CELINE tights og sports-bh er en SUPERLEKKER kombinasjon. Tightsen er designet med høyt liv for å gi deg en finere figur, samtidig som den gir rumpa et løft med den ettertraktede V-formen bak.

REBEL BELLE er designet for alle dere som elsker sort tights – bare her med noen ekstra feminine detaljer.  Tightsen er Squatproof, stoffet er tykt og er av meget høy kvalitet. Den er designet med høyt liv for å gi deg en finere figur, samtidig som den gir rumpa et løft med den ettertraktede V-formen bak.

FLORAL tights og sports-bh er designet for å hente frem styrken i deg! Vi vet du kommer til kle dette feminine rosemønsteret! Tightsen er Squatproof, stoffet er tykt og er av meget høy kvalitet. Den er designet med høyt liv for å gi deg en finere figur, samtidig som den gir rumpa et løft med den ettertraktede V-formen bak.

PINKY SWEAR er designet for å motivere deg til å gjøre positive endringer i livet ditt! Du vil elske rosatonene og det søte rosemønsteret! Tightsen er Squatproof, stoffet er tykt og er av meget høy kvalitet. Den er designet med høyt liv for å gi deg en finere figur, samtidig som den gir rumpa et løft med den ettertraktede V-formen bak.

Se mer fra We Are Fit her

 

 

Published by ladysport_blogg.no

Lady Sport er nettbutikken for aktive damer som ønsker det lille ekstra. Vi håper du inspireres til å komme i aktivitet og til å holde aktiviteten levende lenge. Fordi du synes det er gøy!

One thought on “Klær som gir deg lyst til å trene

Leave a comment